Stel een vraag

Heb je een prangende vraag? Blijf er niet mee zitten! Ik engageer me om de tijd te nemen elke vraag rechtstreeks te beantwoorden. Hou er rekening mee dat dit even kan duren.

Maatregel om spaminzendingen tegen te gaan.

Meest gestelde vragen

 • 7 keer gevraagd

  Wat is het standpunt van de CD&V inzake het Astorproject?

  CD&V Geel steunt de vergunningsaanvraag van ASTOR vzw en MPI Oosterlo omdat het tegemoet komt aan reële zorgnoden. Lees hier meer.

 • 5 keer gevraagd

  Waar kan ik meer technische details vinden over een bepaald project?

  Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • De website van Stad Geel bevat heel wat informatie (wordt in 2017 vernieuwd). Op de website van de Technische Dienst waar een overzicht staat van de (grotere) projecten. Dit is de link.
  • U mag mij contacteren per mail of telefoon. Mijn contactgegevens vindt u onder contact. Ik zal u dan de gevraagde gegevens bezorgen.
  • U kan terecht (op afspraak) bij de technische dienst van de stad waar men u met alle plezier zal verder helpen.
 • 1 keer gevraagd

  Wanneer zullen de fietspaden aan de Tessenderloseweg gerealiseerd zijn?

  De timing voor de aanleg van de fietspaden is nog niet helemaal duidelijk. Midden januari 2017 zullen proefsleuven gegraven worden en kan het eigenlijke bestek opgemaakt worden en dan moet nog een aanbesteding lopen voor de aannemer te selecteren.

  Op heden is de verwachting dat in het najaar 2017 de werken zullen starten. Ook de looptijd is pas gekend als de volledige projectomvang gekend is, maar reken op een half jaar tot een jaar. De werken zullen wel in fases gebeuren.

  We zullen zeker met de buurt nog een infovergadering houden vooraleer het project start en ook gedurende de werken wordt er communicatie voorzien.

  Meer info over het project vindt u trouwens op de website van de stad.