Lancering website benvanlooveren.be

11 februari 2017
Newsflash

Sinds vandaag staat mijn website online. Ik vat even voor u samen wat u er allemaal op kan terugvinden. Met de website wil ik communiceren over de dossiers die ik behandel als schepen, en over de fijne stad Geel in het algemeen.

Paragrafen
Stad Geel fietsers

Blog

Met mijn blog wil ik zoveel mogelijk mensen bereiken die interesse hebben in de ontwikkeling van onze stad. Toegegeven, de gemeenteraad bijwonen zit er voor de meeste mensen niet in. Daarom geef ik graag telkens een samenvatting weer op deze website.

Ik maak het onderscheid tussen nieuwsflash en analyse. Een nieuwsflash is een kort nieuwsitem, een analyse is een longread met meer diepgaande informatie. Bijvoorbeeld mijn analyse over het Astordossier.

Bloggen is nieuw voor mij en ik hoop op termijn wat lezers te kunnen bereiken. Een mens moet mee met zijn tijd, toch?

Stel je vraag

Sinds ik schepen ben krijg ik regelmatig vragen over dossiers die leven in Geel. Op de pagina Stel een vraag kan je de meestgestelde vragen en het antwoord erop terugvinden.

Via het formulier kan jij ook uw vraag formuleren. Ik engageer me er toe elke vraag persoonlijk te beantwoorden. Indien het antwoord uitgebreider is dan in een e-mail, nodig ik u graag uit op mijn bureau in het stadhuis. 

Speerpunten

Op de pagina Mijn speerpunten staan mijn belangrijkste persoonlijke accenten opgesomd.

Op die manier kom je te weten waar ik belang aan hecht en wat mij nauw aan het hart ligt in onze stad.

In zes overzichtelijke categorieën krijg je hopelijk een duidelijk beeld van mijn visie.

Ring Geel

Over mij en contact

Een korte biografie staat op de Over mij pagina. Zo kom je in enkele paragrafen te weten wie ik ben en hoe ik in de politiek ben beland. Tenslotte kan u mijn contacteren aan de hand van de gegevens op de contactpagina

Veel leesplezier! Blijf je graag via andere kanalen op de hoogte van nieuwe blogposts of updates raad ik je aan mij te volgen via Facebook of Twitter