Ben Van Looveren nieuwe schepen voor CD&V in Geel

14 november 2016
Newsflash
Topics:
Geel CD&V

Eindelijk is het zover. Ik heb mijn eed afgelegd tijdens de gemeenteraad en ben nu officieel schepen in Geel. Mijn bevoegdheden zijn Openbare Werken, Landbouw & platteland, Stadsvernieuwing, Woonbeleid, Patrimonium & burgerlijke stand.

Ik ervaar het als een hele eer om schepen te mogen zijn en kan niet wachten om er in te vliegen. Enkele speerpunten voor mij zijn de realisatie van de fietspaden aan de Tessenderloseweg en de herinrichting van Pallo. Ook de eerste stappen zetten naar een mooi project in Ten Aard voor de site van de bloemmolens zal een bijzonder aandachtspunt zijn. Ik wil me tevens inzetten voor betaalbaar wonen voor jongeren en jonge gezinnen en aandacht hebben voor het bewaren van de open ruimte in onze mooie stad.